Kerk in een anderhalve meter samenleving

Hoe gaan we als Goede Herderkerk om met de nieuwe realiteit, met de regels, beperkingen én hoe benutten we de mogelijkheden?
Wat kunt u, kun jij van ons verwachten? En wat verwachten wij van onze leden en bezoekers? Met als doel om onze missie ‘Open voor Jou’ te blijven vervullen. Op deze pagina vindt u (steeds meer) informatie hierover.
 
Op dit moment is het weer mogelijk om een kerkdienst bij te wonen in de Goede Herderkerk. Ook kunnen deze diensten zowel live als later worden beluisterd en bekeken (zie ook de links rechts en hieronder).
Wilt u een of meer diensten bijwonen, geeft u zich dan op door een mail te sturen naar coordinator@cgkhaarlem.nl. Geeft u alstublieft aan voor welke dienst u zich opgeeft (morgen- en/of middagdienst, allebei mag ook), en met hoeveel volwassenen en kinderen u denkt te komen. U kunt zich opgeven van maandag t/m donderdag voorafgaand aan de zondag waarop de dienst plaatsvindt. (Uiterlijk) zaterdagmorgen krijgt u dan een mail als u mag komen.
 

Informatie van en voor onze kerken over ontwikkelingen rond het coronavirus. Actuele informatie, contacten met de overheid, tips en een nieuwsbrief. 
https://cgk.nl/corona/ 
 

Laatste online kerkdienst

Enkele meest recente online kerkdiensten staan hier

Luisteren en kijken

Luister een dienst terug, of luister live mee.

This text will be replaced


Laatste kerkdiensten terugkijken.