Over de Goede Herderkerk

De Goede Herderkerk in Haarlem telt zo’n 450 leden, zowel jong als oud. Zondags houden wij twee kerkdiensten, want Gods Woord is nog steeds actueel. Onze ontmoeting met Hem staat centraal in onze diensten, maar ook de ontmoeting met elkaar vinden wij belangrijk. Wij hebben elkaar nodig om te groeien in ons geloof.
 
In de diensten lezen wij uit de nieuwe vertaling van het Nederlands Bijbelgenootschap en zingen wij uit het Liedboek voor de Kerken en andere bundels zoals Opwekking. Naast het orgel zingen wij steeds vaker onder begeleiding van een band. De liederen en bijbelgedeelten worden geprojecteerd op de beamer, zodat iedereen mee kan zingen en lezen.
 
Naast de zondagse diensten organiseren wij diverse activiteiten, ook voor de jeugd. Daarnaast is er Het Open Huis, een zendingsgemeente in Schalkwijk. Deze is ontstaan vanuit de Goede Herderkerk.
Het Open Huis
Het Open Huis wil in Schalkwijk een plaats zijn waar mensen God kunnen zoeken en vinden. Het wil ook een ontmoetingsplaats zijn voor bewoners uit de wijk. Bezoek de website van Het Open Huis » 
Jeugd
Benieuwd naar onze jeugdclubs, catechese en zondagsschool? We zien je graag! Lees verder » 
Als je roosters wilt bekijken: Lees verder »