Gezamenlijke dienst - 26 apr

Tekst verkleinenTekst vergroten
Tekstgrootte:
1 reacties
zondag 15 maart 2015
 
Op zondag 26 april 2015 is de gezamenlijke kerkdienst in Haarlem in het Kennemer Sportcenter. Op die zondag komen heel veel kerken uit Haarlem samen in een dienst om God én elkaar te ontmoeten. Iedereen is van harte welkom. Reserveer de datum van deze bijzondere dienst direct in je agenda!
 
Geraakt

Een groot en vrolijk feest van herkenning en ontmoeting! Kom op zondag 26 april naar de kerkdienst van Geloven in de Stad om 10:00 uur in het Kennemer Sportcenter!
 
Samen met alle christenen uit Haarlem en omgeving uit verschillende kerken en gemeentes gaan we vieren, zingen, luisteren, bidden, geraakt worden ... En wat er dan gebeurt? Wie geraakt is, komt in beweging! Geraakt door de liefde van Jezus leven we in de stad en laten we ons raken door de ander. Daarover spreekt Hans Maat, directeur van het Evangelisch Werkverband. De kinderen zijn welkom in een eigen programma met verhalenverteller, buikspreker en goochelaar Matthijs Vlaardingerbroek. Voor tieners is er tijdens de dienst genoeg te bewegen en te beleven.
 
Deze dienst belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor iedereen.
 
Gezamenlijke kerkdienst Geloven in de Stad
Zondag 26 april 2015, 10:00 uur
Kennemer Sportcenter,
IJsbaanlaan 4A, Haarlem
 
Leef naar dit event toe op facebook: www.facebook.com/gelovenindestad
Meer over GIDS: www.gelovenindestad.nl 

1 Reacties

So mooiste programma voor my live gezien en geraakt duur jesus God bless allemaal Amen
Aida @ 26-04-2015 23:27

Reageer op dit artikel

Naam :
E-mail adres :
Reactie
 
Onthoud mij