Open Herberg maaltijd 27 maart - gaat niet door

Tekst verkleinenTekst vergroten
Tekstgrootte:
1 reacties
zaterdag 29 februari 2020
 
De Goede Herderkerk wil een Open Herberg zijn voor gemeenteleden én voor buurtgenoten. Daarom organiseren we elke maand een gezamenlijke maaltijd. De maaltijden zijn opgezet om in een gezellige en huiselijke sfeer gemeenteleden en buurtgenoten met elkaar in contact te brengen, maar ook om mensen met een smalle beurs een ‘uitgaansgevoel’ te geven.
 

De maaltijd

We serveren een maaltijd van goede kwaliteit, drie gangen in buffetvorm, en een gevarieerd menu zodat iedereen iets kan vinden wat in de smaak valt. De maaltijd wordt geopend met gebed en er wordt uit de Bijbel gelezen of verteld.
 

Wanneer

De eerstvolgende maaltijd zou op vrijdag 27 maart 2020 om 17:45 uur gehouden worden, maar helaas kan deze maaltijd - en veel andere bijeenkomsten tot nader order - niet doorgaan.

Dit i.v.m. de maatregelen vanwege het Corona virus. 

Kosten, opgave en contact

We vragen een bijdrage van € 5,- p.p., voor wie dit bezwaarlijk is hebben we een regeling in overleg. Opgave is verplicht vanwege het beperkte aantal plaatsen en voorbereiding van de maaltijd. Geeft u ook uw eventuele dieetwensen aan zoals zoutloos of vegetarisch?
 
Coördinatie: Corrie & Dick Nieuwenhuis, d.nieuwenhuis@chello.nl of tel. 06 46 28 09 19. U kunt ook binnen lopen op dinsdagmorgen.
 

Lees meer over de Open Herberg

1 Reacties

ik wil even door geven dat ik 27 okt niet kan komen en rita paulus en lieng geilswyk ook niet .maar wel de volgende maand
cblagerweij naam cor @ 24-10-2017 16:44

Reageer op dit artikel

Naam :
E-mail adres :
Reactie
 
Onthoud mij