Run4theWorld - Laat je uitdagen!

Tekst verkleinenTekst vergroten
Tekstgrootte:
0 reacties
zondag 16 september 2012
Run4theWorld is een wereldwijd sportgebeuren van Operatie Mobilisatie (OM). 
Op 29 september a.s. wordt op tal van plaatsen in de wereld een sponsorloop gehouden. Met de opbrengsten worden m.n. projecten voor jongeren bekostigd. Als voorbeeld: een aantal jaar geleden is een groep jongeren uit onze gemeente in Moldavië geweest om een dergelijk project uit te voeren met OM. We zijn dit jaar terug geweest in Paicu en hebben gezien dat dit project door de plaatselijke gemeente verder is uitgebreid en dat de gemeente is gegroeid! 
 
R4tW sponsorloop wordt nabij Het Open Huis gehouden in het wandelgebied dat we nog kennen van de speurtocht bij het welkomstfeest van onze predikant Rob van der Toorn en zijn gezin. Het parcours is ca. 1000 meter en kan meerdere malen gelopen worden in een voor ieder passend tempo en afstand! Het is de bedoeling dat de lopers zich laten sponsoren (per ronde of een vast bedrag). De organisatie houdt de gelopen afstand per loper bij. 
 
Uitdaging 1: Jong en minder jong, ervaren loper of chronische amateur: geef je op en lever een sportieve prestatie en oogst bijna Olympische roem! En breng en passant een leuk sponsorbedrag
bijeen. Opgave graag via e-mail: run4theworldhaarlem@gmail.com je krijgt dan een bevestiging
en de nodige gegevens en documenten toegezonden. 
 
Uitdaging 2: Omdat de lopers natuurlijk alleen vooruit willen als zij gedreven worden door het grote geld dagen wij u die niet - kan - meelopen uit om de sporters te sponsoren. We weten natuurlijk dat lang niet iedereen ruim in het geld zit, ook een klein bedrag is een welkome bijdrage. Ook vragen wij u om te bidden voor dit evenement, OM en de projecten die mede gesponsord worden en voor de mensen die waar ook ter wereld door deze projecten bereikt worden met het evangelie.
Wat is een evenement zonder toeschouwers en aanmoedigers? 
 
Kom daarom op zaterdag 29 september naar Het Open Huis om dit gebeuren mee te beleven en tot een feest te maken! De start is om 15:00 uur en het evenement zal naar verwachting duren tot 17:00 uur. Kom tijdig en verspreid u langs het parcours om de lopers vrij baan te geven. U mag de sporters gerust luidruchtig aanmoedigen. Na de loop is er een bescheiden huldiging van de sporters en een drankje met knabbeltje in Het Open Huis. 
 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer op dit artikel

Naam :
E-mail adres :
Reactie
 
Onthoud mij