Stille Week - Passie met Petrus

Tekst verkleinenTekst vergroten
Tekstgrootte:
0 reacties
zondag 10 maart 2013
In de week vóór Pasen willen we u uitnodigen om stil te worden en stil te staan bij het lijden van Christus. Het thema deze week is ‘Passie met Petrus’. In de ontmoetingen met Petrus kunnen we veel leren over ons eigen geloof en vooral over Jezus. Iedere avond zijn we stil, luisteren naar muziek, een gedicht en een overdenking en verlaten in stilte de kerk. 


De vieringen worden georganiseerd door vier gereformeerde kerken uit Haarlem en Heemstede: de Fonteinkerk (GKV), de Goede Herderkerk (CGK), de Petrakerk in Heemstede (NGK) en de Wilhelminakerk (NGK). 

We willen alle christenen in Haarlem e.o. (en uiteraard zijn ook niet-christenen welkom!) uitnodigen om deze vieringen mee te beleven. 

Het thema van de Stille Week 2013 is: Passie met Petrus 

Data: maandag 25 tot en met zaterdag 30 maart 2013.

Het bijwonen van de vieringen is een manier om tot persoonlijke bezinning te komen. In de vieringen is ruimte voor stilte, meditatie, zang en muziek. De vieringen beginnen om 19:30 uur en duren niet langer dan een half uur. 
 
De vieringen worden op de volgende locaties gehouden: 
 
Op Goede Vrijdag zijn er op diverse locaties kerkdiensten. Hiervoor zijn de websites van de diverse kerken te raadplegen: 

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer op dit artikel

Naam :
E-mail adres :
Reactie
 
Onthoud mij