Geen kerkdiensten

Tekst verkleinenTekst vergroten
Tekstgrootte:
0 reacties
vrijdag 13 maart 2020

Op 12 maart 2020 heeft de regering nieuwe maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het Corona virus een halt toe te roepen. Uit de genomen maatregelen blijkt dat op dit moment het beperken van sociale contacten en dan vooral in grotere groepen een belangrijke stap is in het voorkomen van het verspreiden van het Corona virus. Deze maatregelen hebben ons doen besluiten om tot nader order de kerkdiensten NIET door te laten gaan. Dit gaat per direct in zodat al komende zondag geen diensten gehouden worden in de Goede Herderkerk.

We willen u wijzen op mogelijkheden om eerder gehouden diensten te beluisteren. Dit kan via deze website: www.cgkhaarlem.nl (onder 'terug- en meeluisteren' vindt u opnames die teruggaan tot november 2019) of via de website van de kerkomroep: www.kerkomroep.nl. Als u als plaats 'Haarlem' ingeeft kunt u van een groot aantal kerken in Haarlem de diensten beluisteren (diensten van de Goede Herderkerk kunt u hier vinden). Ook zal de EO de komende weken iedere zondagmorgen om 9:20 uur een televisie kerkdienst uitzenden op NPO 2.

We vinden het jammer dat we dit besluit moeten nemen en hopen we dat dit van korte duur is. 

Update: Sinds zondag 30 augustus 2020 worden er op zondag weer kerkdiensten in de Goede Herderkerk gehouden. Voorlopig één dienst, om 10:00 uur. Deze dienst kan ook gevolgd worden via www.cgkhaarlem.nl en www.kerkomroep.nl. Meer informatie over het bijwonen van de diensten in het kerkgebouw, zie onze informatiepagina m.b.t. de kerk en de anderhalve meter samenleving

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer op dit artikel

Naam :
E-mail adres :
Reactie
 
Onthoud mij